Tip een familielid, collega, kennis, vriend/vriendin of buurman/buurvrouw

kbz-actie-1

Ontvang een cadeaubon van €100,-

U kent onze aanpak, service en kwaliteit en wij vertrouwen erop dat u ons daarom ook aan anderen aanbeveelt. Een tevreden klant is immers ‘onze beste verkoper’. Uw aanbeveling is ons daarom iets waard en moet u ook iets opleveren. Het werkt heel simpel. Als u aan ons doorgeeft dat een familielid, collega, kennis, vriend/vriendin of buurman/buurvrouw ook geïnteresseerd is in een van onze kunststofproducten en we komen tot zaken, dan ontvangt u een cadeaubon ter waarde van €100,-. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is het formulier hiernaast in te vullen met uw gegevens en die van uw familielid, collega, kennis, vriend/vriendin of buurman/buurvrouw. Wij nemen vervolgens contact op en bespreken de mogelijkheden. Uiteraard is dit contact is vrijblijvend en zonder enige verplichting.

Actievoorwaarden

  • U bent klant bij ons (afgelopen 2 jaar deuren en/of kozijnen bij ons afgenomen).
  • Uw familielid, collega, kennis, vriend/vriendin of buurman/buurvrouw bestelt voor minimaal € 2.000,- aan deuren en/of kozijnen bij KBZ Kunststofkozijnen
  • U ontvangt de cadeaubon van €100,- na opdrachtverlening door uw familielid, collega, kennis, vriend/vriendin of buurman/buurvrouw.
kunststof-deuren

De gegevens van mijn familielid, collega, kennis, vriend/vriendin of buurman/buurvrouw:

Voornaam + achternaam

Straat + huisnummer

Postcode + woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Uw gegevens:

Voornaam + achternaam

Straat + huisnummer

Postcode + woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Vul aub alle velden in