Waarom KBZ

KBZ Kunststof Kozijnen is een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in het maken, leveren en monteren van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en gevelbekleding. Zoals een timmerbedrijf hout inkoopt om te bewerken, zo halen wij kunststof in huis om mee aan de slag te gaan.

Alles in één hand

Onze grote kracht schuilt in de eigen productie, levering en montage. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. Dankzij deze kleinschaligheid kunt u bij ons rekenen op zeer korte levertijden én een vast gezicht! Dat betekent het hele proces in één hand: de KBZ’er die de maten opneemt, maakt ook de offerte en begeleidt de productie. Alles om er zeker van te zijn dat de kozijnen, deuren, schuifpuien of dakkapellen meteen passen. Leo Bakker zelf komt ook altijd even langs om te zien en horen of alles naar wens verloopt!

In spoedgevallen zijn wij in staat binnen 24 uur nieuwe kozijnen te leveren.

 
Rechtstreekse levering

We leveren rechtstreeks aan particulieren en ‘kleine’ aannemers. Daar zijn onze showroom en fabriek helemaal op ingericht. Kom gerust eens een kijkje nemen; de showroom is als het ware het venster voor ons aanbod aan producten en productcombinaties.

kbz-kunststof-kozijnen-showroom

KBZ werkt met producten van de volgende kwaliteitsmerken

leveranciers