Eigen fabriek

Korte lijnen en flexibiliteit

Al ruim 30 jaar leveren wij alle kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en gevelbekleding vanuit onze fabriek in Vlaardingen. Met als groot voordeel voor onze klant: de korte lijnen en flexibiliteit. Niet alleen kunnen wij van standaardafmetingen afwijken, we voelen ons ook verantwoordelijk tot na de levering. Dat blijkt ook wel uit onze betalingsvoorwaarden.

In onze fabriek werken alleen gediplomeerde kozijnenmakers, onder leiding van een zeer ervaren chef. Deze manier van werken biedt tal van voordelen. Niet alleen de korte lijnen en flexibiliteit, maar ook voordelen als het gaat om maatwerk en kwaliteit. Omdat uw contactpersoon het hele proces – van maten opnemen en offreren tot productiebegeleiding, aflevering en kwaliteitscontrole – in de hand heeft, kunnen we makkelijk bijsturen waar nodig en razendsnel schakelen. En als u gaandeweg iets anders wil, doen wij daar niet moeilijk over.

kbz-kunststof-kozijnen-showroom
eigen-kunststofkozijenen-fabriek1
eigen-kunststofkozijenen-fabriek2
eigen-kunststofkozijenen-fabriek3

Leverancier van wereldformaat

Ons kunststof is afkomstig van Deceuninck, een bedrijf van wereldformaat, gespecialiseerd in kunststoftoepassingen. KBZ Kunststof Kozijnen werkt al vele jaren intensief samen met Deceuninck. Met als resultaat dat onze klanten verzekerd van kwalitatief hoogwaardige kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen en schuifpuien die aan alle moderne eisen voldoen. Ook voor onze andere producten maken wij enkel gebruik van topleveranciers. Zo is onze gevelbekleding van Keralit en zijn onze rolluiken en zonweringen van Alluma.

leveranciers