Deceuninck presenteert nieuwe deurprofielen

Het vinden van voordeuren en/of buitendeuren die aan alle eisen voldoen, is niet altijd een eenvoudige opgave. Maar met de nieuwe kunststof deurprofielen van Deceuninck hoeft men voortaan geen concessies meer te doen. De nieuwe Deceuninck Zendow#neo deuren combineren stijl, comfort, veiligheid, isolatie en energiezuinigheid.

Bouwen aan een duurzaam (t)huis’ is bij Deceuninck meer dan een slogan. Het bedrijf heeft als missie mee te helpen bouwen aan een betere wereld. Op basis van haar kernwaarden ‘innovatie’, ‘ecologie’ en ‘design’ worden continu nieuwe producten en tools ontwikkeld.

Nieuwe deurprofielen
Ter uitbreiding van het reeds bestaande Zendow#neo platform voor kozijnen en ramen presenteert Deceuninck haar nieuwe deurprofielen die vanaf nu eveneens zijn uitgerust met de unieke Linktrusion-technologie en zo voortaan integraal deel uitmaken van de bestaande Zendow#neo serie.Op verschillende gebieden zorgt de integratie van deze revolutionaire technologie voor een optimalisatie van de prestaties. Enerzijds is er de energie-efficiëntie door Linktrusion. Deze technologie combineert nieuwe en traditionele materialen met innovatieve elementen en beproefde technieken. Dit zorgt voor een superieure ongeëvenaarde thermische isolatie. Anderzijds is er de rigiditeit en maximale afmeting. Door binnen de Linktrusion-technologie gebruik te maken van continue structurele glasvezels kunnen vrij makkelijk ook grotere deuren gefabriceerd worden. Beide voordelen resulteren naar de eindgebruiker toe, in een hoger comfort en lager energieverbruik.