Deceuninck start particuliere Facebook actie

Win €5000 cashback bij aankoop van Zendow#neo kozijnen in kleur

Deceuninck lanceert een particuliere Facebook-actie waarmee het Nederlandse eindconsumenten beloont voor de aanschaf van de uiterst energiezuinige Zendow#neo-raam- en/of deurkozijnen in kleur. Particulieren kunnen een fraaie kleurenfoto van hun nieuwe Deceuninck Zendow#neo-profielen insturen en op de Deceuninck Facebookpagina ‘likes’ verzamelen. De foto met de meeste ‘likes’ wint een cashbackcheque ter waarde van maar liefst €5.000 en de volgende tien winnen een cheque van elk €500.

 Bespaar op energie en niet op comfort & design

Onder het motto ‘Bespaar op energie, niet op comfort & design’ start Deceuninck in Nederland een campagne om de Deceuninck Zendow#neo-kozijnen en deuren bij particulieren te promoten. Met deze campagne wil Deceuninck enerzijds (ver)bouwers overtuigen dat zij hun woning goed dienen te isoleren met hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren,  anderzijds legt Deceuninck het accent op de toegevoegde waarde van kleur. Kozijnen, ramen en deuren bepalen in belangrijke mate de uitstraling van een woning. Met het ruime assortiment modellen en kleuren biedt Deceuninck oplossingen voor elke smaak en stijl.

Deceuninck kozijnen, ramen en deuren presteren veel beter dan de actuele normen die binnen de strenge energieprestatieregelgeving (EPN) van kracht zijn. Om die reden ligt er binnen de campagne een belangrijke focus op de energie-efficiënte en comfortverhogende eigenschappen van de nieuwe Deceuninck Zendow#neo-profielen. “Met ons optimaal geïsoleerde schrijnwerk realiseren particulieren een serieuze besparing op de energiefactuur. Daarnaast dragen wij met onze ruime stijlkeuze en uitgebreid kleurenpallet in belangrijke mate bij tot architecturale meerwaarde van hun woning. Samen met onze zeer verleidelijke Facebook actie bieden we particulieren een volledig pakket voordelen om voor Deceuninck kozijnen te kiezen”, aldus Paul Jansen, commercieel directeur Deceuninck Nederland.

Alle info en voorwaarden zijn terug te vinden op www.deceuninck.nl.

Bent u particulier? Ga dan naar www.deceuninck.nl en klik op de ‘Win €5.000’ banner.

Download de folder over de Facebook actie van Deceuninck

deceuninck-ipad-met-facebook