Deceuninck Cash-back actie : Tot 300 euro extra korting!

Nieuwbouw of renovatie? Investeer nu in Deceuninck Zendow#neo Premium ramen en deuren. Bij aankoop van minimaal 10 ramen in kleur krijgt u een energievoordeelcheque van € 300. Doet u een investering aan uw woning en wenst u slechts 5 tot 9 ramen in kleur te laten plaatsen? Kies ook dan voor Deceuninck Zendow#neo Premium en ontvang de cheque van € 100.

Zo doet u uw voordeel:

Stap 1: Lees hieronder aandachtig de algemene voorwaarden.
Stap 2: Ga langs bij een Deceuninck verdeler en plaats uw bestelling.
Stap 3: Druk, afhankelijk van uw investering, op de ‘cheque – €300’- of ‘cheque – €100’-knop.
Stap 4: Vul uw gegevens in en laad, na plaatsing van de in kleur uitgevoerde Deceuninck Zendow#neo Premium ramen en/of deuren, één algemene en één specifieke foto op van uw project.
Stap 5: Download en print uw cheque.
Stap 6: Stuur de cheque, samen met een kopie van de factuur, de finaal ondertekende offerte, het werfadres, de naam van de architect én uw rekeningnummer terug naar Deceuninck NV, divisie Benelux, Bruggesteenweg 360, B-8830 Hooglede-Gits.
Resultaat: Na controle van uw gegevens krijgt u €300 of €100 teruggestort op uw rekening.

Algemene voorwaarden

  • Deze actie is enkel van toepassing op de Deceuninck Zendow#neo Premium serie en geldt voor de volledige Deceuninck kleurencollectie (zowel coating als bekleving), uitgezonderd de drie MASS COLOURED kleuren, verkeerswit (0003), crèmewit (0096) en lichtgrijs (0007).
  • Minimale aankoop van 10 raameenheden in kleur (renovatie of nieuwbouw) voor de energievoordeelcheque van € 300 of minimum van 5 raameenheden in kleur (renovatie of nieuwbouw ) voor de energievoordeelcheque van € 100.
  • Uiterste inleveringsdatum voordeelcheque: 28/02/2018 (datum opgeleverd + finale factuur).
  • Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.
  • Deze actie richt zich uitsluitend tot de particulier en er kan slechts één cheque per hoofdverblijfplaats uitgeschreven worden.
  • Deze actie is enkel geldig voor verkoopovereenkomsten afgesloten na 1 juni 2016 om de energievoordeelcheque van 100 € of 300 € te bekomen.
  • Enkel geldig voor aankopen binnen Nederland.

Doe mee via de site van Deceuninck