Nieuwe voordeur kopen: dit zijn de aandachtspunten

Wat valt het meest op als je naar de gevel van een woning kijkt? Inderdaad: de voordeur. Een voordeur is enorm bepalend voor de look van je huis. Je kiest deze dan ook zorgvuldig uit. Maar niet alleen de look is belangrijk. Ga je een nieuwe voordeur kopen, dan zijn er heel wat criteria waaraan je de nodige aandacht moet besteden.

Je voordeur is je visitekaartje

Een voordeur is het eerste wat je ziet als je ergens op bezoek gaat. De vormgeving en de kleur vertellen dan ook heel wat over de bewoners die zich achter die deur bevinden. Het is dus logisch dat je je alleen met absolute topkwaliteit tevreden stelt. Je wil een voordeur die er onberispelijk uitziet en helemaal bij de stijl van jouw huis past.

Cruciale criteria voor een nieuwe voordeur

Hoe je voordeur eruit ziet is één. Uiteraard moet je deur ook aan kwaliteitseisen voldoen.

  • Je voordeur moet inbraakbestendig zijn.
  • Een uitmuntende thermische én akoestische isolatie is een must.
  • Je nieuwe voordeur moet makkelijk zijn in onderhoud.
  • De deur moet duurzaam zijn, honderd procent recyclebaar zijn.
  • De prijs-kwaliteitsverhouding moet goed zijn.
Een Zendow#neo-voordeur kopen

KBZ levert voordeuren van Deceuninck uit de Zendow#neo-lijn. Deze deuren voldoen aan al die criteria. Onze voordeuren zijn vervaardigd uit kunststof en versterkt met gegalvaniseerd staal. Dat maakt ze extra inbraakveilig, duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm.

Van plan om een nieuwe voordeur te kopen en overtuigd van de voordelen van kunststof? Vraag dan snel een offerte aan of neem contact met ons op voor een afspraak.