Wanneer is het tijd om je oude kozijnen te vervangen?

Is je huis al vrij oud en zitten daar nog altijd de oorspronkelijke kozijnen in? Dan moet je je misschien eens afvragen of het niet tijd is voor vervanging. Nieuwe ramen bieden namelijk heel veel voordelen. Bovendien is je kozijnen vervangen allang geen heksentoer meer. KBZ kan die klus makkelijk en snel klaren.

 

4 goeie redenen om je kozijnen te vervangen

Er zijn heel wat redenen om voor nieuwe kozijnen te kiezen.

  1. Je hebt nog steeds enkel glas. Niet alleen heb je dan veel last van lawaaihinder, je woning verliest er ook veel warmte door. Je oude ramen vervangen door ramen met dubbel glas zorgt voor een enorme besparing op je energiefactuur. Kies je voor hoogisolerende of superisolerende ramen, dan bespaar je des te meer.
  2. Met oude, onbeveiligde kozijnen geef je inbrekers vrij spel. Als je kiest voor nieuwe ramen van Deceuninck mag je er zeker van zijn dat deze optimaal beveiligd zijn tegen inbraak. KBZ plaatst Zendow#Neo kunststof ramen die zijn uitgerust met extra staaldraad en glasvezelverbindingen in de profielen. Deze kozijnen zijn ook voorzien van dubbel gelaagd veiligheidsglas.
  3. Houten kozijnen vergen erg veel onderhoud. Ben je het beu om ze telkens weer op te ruwen en te oliën of te verven? Kies dan voor ramen in kunststof, want die zijn bijzonder onderhoudsarm. Een poetsbeurt twee à drie keer per jaar volstaat.
  4. Natuurlijk kan het ook zijn dat je je oude kozijnen niet mooi meer vindt of dat ze niet meer passen bij je intussen gerenoveerde gevel. Met kunststof ramen is het esthetisch aspect geen enkel probleem. Je kunt namelijk kiezen uit talloze kleuren en afwerkingsmogelijkheden. We hebben zonder twijfel ook een uitvoering die perfect bij de stijl van jouw woning past.
Kiezen voor nieuwe kozijnen

Wat denk je ervan? Vind je dat nieuwe ramen aan de orde zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte of neem contact met ons op. Binnenkort geniet je dan van de vele voordelen van nieuwe ramen in kunststof.