Dit zijn de mogelijkheden van een dakkapel van kunststof

De voordelen van een kunststof dakkapel zijn duidelijk: de kleur blijft goed onder alle weersomstandigheden en u heeft er geen omkijken naar. Een keer per jaar schoonmaken is voldoende.

Een nieuwe dakkapel plaatsen
Breidt u uw huis uit met een dakkapel, dan krijgt u er een kamer bij vol licht en ruimte. Zodra u weet wat u voor ogen heeft, kunnen wij de situatie ter plekke bekijken en u advies geven. De nieuwe dakkapel is uw kans om isolerende, energiebesparende maatregelen te nemen. Wij leveren dakkapellen met dubbel glas met een hoge isolatiewaarde en kunnen deze afwerken met ventilatieroosters, zodat de lucht circuleert maar de warmte niet verloren gaat. Verder heeft u enkele keuzes te maken: schuiframen of kiepramen, wel of geen sunscreen, wel of geen horren? Wij adviseren u op maat en maken de dakkapel, indien u deze wilt aanschaffen, in onze eigen fabriek. Met een goede voorbereiding kunnen wij uw dakkapel in 1 dag plaatsen! Zeker als u in omgeving Rotterdam woont.

Uw huidige dakkapel renoveren
Wilt u de kozijnen van uw dakkapel vervangen, dubbel glas plaatsen of bijvoorbeeld de zijwangen isoleren? Wij kunnen uw dakkapel renoveren en helemaal onderhoudsvrij maken. Met de gecertificeerde kwaliteitskozijnen uit onze eigen fabriek realiseren wij voor u een dakkapel met goede isolatie en een consistente kleurkwaliteit.

Dakkapellen van KBZ.