Kan ik mijn authentieke glas-in-lood raam in een kunststof kozijn zetten?

Glas-in-lood ramen zijn prachtig. We begrijpen maar al te goed dat u uw glas-in-lood ramen wilt behouden bij een renovatie. Gelukkig kan een glas-in-lood raam tegenwoordig makkelijk in een kunststof kozijn worden gezet.

Werkwijze glas-in-lood in kunststof kozijn
Wij plaatsen het originele glas-in-loodraam eerst tussen isolatieglas. Daarmee wordt het glas-in-lood raam een dubbel glas raam. Het raam is op deze manier isolerender en past in alle moderne kunststof kozijnen.

Staat een kunststof kozijn wel mooi bij glas-in-lood?
Kunststof kozijnen zijn er in veel verschillende uitvoeringen en zijn nog maar nauwelijks van houten kozijnen te onderscheiden. Kies de stijl en de kleur die u wenst, passend bij het glas-in-lood raam. De karakteristieke uitstraling en het originele gevelaanzicht van uw pand blijven op deze manier behouden.

Voordelen glas-in-lood raam in kunststof kozijn
Doordat uw authentieke glas-in-lood raam eerst tussen isolatieglas geplaatst wordt, kan het raam nog makkelijker worden schoongemaakt. De kunststof kozijnen zijn daarnaast onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. KBZ levert kunststofproducten die dit garanderen. Kunststof is, veel meer dan hout, bestand tegen invloeden van buiten. Zoals wind, water, warmte, kou en uv-straling. Maar ook tegen beschadigingen door dieren of spelende kinderen. Een keer per jaar schoonmaken is voldoende. Bovendien geven wij 10 jaar garantie op al onze producten.