Bent u als professional op zoek naar een betrouwbare partner voor het produceren en leveren van kunststofproducten?  Bij KBZ Kunststof Kozijnen bent u aan het goede adres! Wij kunnen in onze eigen fabriek kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen en schuifpuien geheel op maat maken.

  • Breed assortiment in kunststof producten en accessoires.
  • Fabricage kunststof kozijnen in eigen fabriek.
  • Levering op maat én op tijd, omdat we alles zelf maken!
  • Hoge kwaliteit producten van topmerken, onder andere Deceuninck.
  • Ruime ervaring in samenwerken met aannemers en andere professionals.
  • Persoonlijk contact
  • Ondersteunt, indien gewenst, met advies en installatie.

Wij weten hier niet beter dan dat we voor kunststof producten KBZ Kunststof Kozijnen inschakelen.
John Brökling

Voor aannemers en andere professionals

Al ruim 30 jaar werken wij ook samen met aannemers, timmerbedrijven en andere vakmensen. Vanuit onze eigen fabriek in Vlaardingen leveren wij de door u gewenste kunststof producten op maat én wanneer u ze nodig heeft. Wij weten wat van u gevraagd wordt en wat voor u belangrijk is.

Service van KBZ Kunststof Kozijnen

Bij KBZ Kunststof kozijnen staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt. Naast productie en levering op maat kunnen we u helpen met een vakkundige afwerking. Wilt u een alternatief levermoment, omdat dat beter uitkomt bij een klus? Geen probleem! Wij organiseren dat graag. 

 

kbz-kunststof-kozijnen
eigen-kunststofkozijenen-fabriek2

Bezoek onze showroom en fabriek!

Bent u benieuwd hoe KBZ Kunststof Kozijnen u kan ondersteunen? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking. Kom een kijkje nemen in onze showroom en fabriek, ondertussen bespreken wij graag de mogelijkheden om samen te werken!

Mag ik u binnenkort verwelkomen bij ons op de James Wattweg?

Leo Bakker
Eigenaar KBZ Kunststof Kozijnen
l.bakker@kbzkunststofkozijnen.nl

“KBZ staat voor garantie en betrouwbaarheid”

“In de twaalf jaar dat wij nu samenwerken met KBZ heb ik naast veel kunststof kozijnen van alles besteld dat met kunststof te maken heeft, balkonhekwerken, ventilatieroosters, keralith kunststof delen, glas. Noem maar op. Wij weten hier niet beter dan dat we voor kunststof producten KBZ inschakelen. De producten zijn altijd netjes en je kunt snel met ze schakelen. Als er wat is, zegt Leo maar één ding: ik kom het oplossen! Belangrijk vind ik ook dat KBZ staat voor garantie en betrouwbaarheid. Je kunt wel tien jaar garantie geven, maar als je niet meer bestaat, heeft de klant daar niets aan.  Het feit dat KBZ na al die jaren nog op volle toeren draait, ondanks alle cowboybedrijven die voor het snelle geld gaan en het vaak niet redden, zegt genoeg.”

Aannemersbedrijf (John) Brökling Bouw, uit Hellevoetsluis
http://www.broklingbouw.nl

Neem contact op

Laat hieronder uw naam en gegevens achter en we nemen dan zo snel mogelijk, als het kan vandaag nog, contact met u op.

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer