Onderhoudsvrije

Kunststof buitendeur

Veilig en goed geïsoleerd

Een deur die past bij uw woning? En één waarmee u zich veilig voelt in uw eigen huis? Dan bent u bij ons bent u aan het juiste adres.

Isolerend en veilig

De deuren van topmerk Deceuninck komen aan uw belangrijkste woonwensen tegemoet en zijn extra inbraakwerend. De profielen zijn versterkt met gegalvaniseerd staal en de sluitplaten zit een centrale barrière wat een extra hindernis is voor ongewenste bezoekers. Daarnaast zijn de deuren isolerend. Ze zijn water en winddicht en isoleren ook geluid. Maar ook het oog wil wat en de deur moet passen bij uw woning. Onze deuren zijn in verschillende kleuren en stijlen leverbaar en geschikt voor alle soorten (veiligheids)beslag.

Goede en vakkundige montage

De voordelen komen het beste tot hun recht wanneer uw deur – die wij eventueel kunnen voorzien van een rolluik – goed en vakkundig wordt gemonteerd. Doordat wij de productie, levering en montage zelf doen, weet u zeker dat uw kunststofdeur van topkwaliteit is en jarenlang meegaat. De deuren zijn onderhoudsarm en volledig recyclebaar. Voor al onze producten geldt een garantietermijn van 10 jaar.

KBZ is ‘Erkend Deceuninck Kozijnfabrikant’

Deceuninck, gespecialiseerd in kunststoftoepassingen, laat haar producten steeds certificeren en gelooft in duurzaamheid. Het Zendow-systeem, waar KBZ gebruik van maakt, is volledig gecertificeerd volgens het Nederlandse bouwbesluit. Voor de Nederlandse markt beschikt Deceuninck over de nodige KOMO-certificaten. Deceuninck werkt alleen met erkende dealers.

Links leveranciers

Wilt u zich alvast verdiepen in de verschillende modellen deuren die te krijgen zijn? Kijk dan ook eens op de website van een van onze leveranciers:
Polytec Nederland
F&R Huisdeuren

Waarom kunststof?

Vraag direct een offerte aan

Profiteren van alle voordelen die kunststof producten én KBZ Kunststof Kozijnen u te bieden hebben? Maar eerst een goed overzicht van uw wensen en de bijbehorende kosten? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Brochures Deceuninck

Meer weten over welke mogelijkheden en voordelen kunststof kozijnen u bieden? Bekijk hier de brochures van Deceuninck:
Zendow Royal Flex
Zendow Authentica
Zendow Neo

Ramen en deuren – Inspiratiemagazine

Dit zeggen onze klanten

Lees meer ervaringen

Meer informatie

Offerteaanvraag kort
Akkoord gebruik gegevens *

Bekijk onze referentieprojecten