Hoge kwaliteit

Kunststof dakkapel

Zorgeloos geïnstalleerd

Behoefte aan meer ruimte zonder te verhuizen? Een dakkapel kan een oplossing zijn voor meer ruimte op zolder, een extra slaapkamer of een kantoor. Uiteraard kunnen we uw huidige dakkapel ook renoveren en helemaal onderhoudsvrij maken. Dakkapellen van kunststof zijn weerbestendig en kleurvast en daardoor onderhoudsvriendelijk. Eén keer per jaar schoonmaken is in principe voldoende en u hoeft nooit meer te schilderen.

We leveren de dakkapellen met verschillende soorten dubbelglas waardoor uw dakkapel optimaal geïsoleerd is. U kunt kiezen uit schuif- en/of kiepramen. En we kunnen uw dakkapel afwerken met ventilatieroosters, een volledig geïntegreerd en elektrisch te bedienen sunscreen of rolluik of insectenhorren.

 Jarenlange ervaring

KBZ heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van dakkapellen. De dakkapellen worden in onze eigen fabriek op maat gemaakt en op  vakkundige wijze bij u geplaatst. Dankzij een goede voorbereiding kan dit in 1 dag!

Advies op maat

Omdat ieder dak anders is, komen we komen graag persoonlijk ter plekke de situatie bekijken zodat we met u de verschillende opties kunnen bespreken en u goed en op maat kunnen adviseren. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom waar we voorbeelden van de verschillende soorten kunststof hebben.

 KBZ is ‘Erkend Deceuninck Kozijnfabrikant’

Deceuninck, gespecialiseerd in kunststoftoepassingen, laat haar producten steeds certificeren en gelooft in duurzaamheid. Het Zendow-systeem, waar KBZ gebruik van maakt, is volledig gecertificeerd volgens het Nederlandse bouwbesluit. Voor de Nederlandse markt beschikt Deceuninck over de nodige KOMO-certificaten. Deceuninck werkt alleen met erkende dealers. KBZ is ‘Erkend Deceuninck Kozijnfabrikant’.

Waarom kunststof?

Vraag direct een offerte aan

Profiteren van alle voordelen die kunststof producten én KBZ Kunststof Kozijnen u te bieden hebben? Maar eerst een goed overzicht van uw wensen en de bijbehorende kosten? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Dit zeggen onze klanten

Lees meer ervaringen

Meer informatie

Offerteaanvraag kort
Akkoord gebruik gegevens *

Bekijk onze referentieprojecten