Onderhoudsarme

Kunststof gevelbekleding

Milieuvriendelijk en duurzaam

gevelbekleding

Gevelbekleding

De waarde van uw woning verhogen? Nooit meer uw gevel schilderen? Dat kan met onder-houdsvrije gevelbekleding met 10 jaar garantie.

KBZ levert gevel- en dakrandbekleding van Keralit. Kunststof schroten van echte buitenkwaliteit, leverbaar in alle denkbare kleuren. Blijvend kleurvast (dus nooit meer schilderen) en met een lange levensduur. Betrouwbaar en waardevast.

Keralit is duurzame en milieu-vriendelijke gevelbekleding, gemaakt van gerecyclede kunststoffen. En is zelfs ongevoelig voor kromtrekking door vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

In onze showroom hebben we verschillende voorbeelden. Kom gerust eens langs!

Waarom KBZ?

KBZ Kunststof Kozijnen is een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in het maken, leveren en monteren van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en gevelbekleding. Onze grote kracht schuilt in dat we alles zelf doen en kunststofproducten en accessoires leveren van topkwaliteit. Door de eigen productie, levering en montage zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. Dat betekent persoonlijke service, maatwerk en zeer korte levertijden. In spoedgevallen kunnen wij binnen 24 uur nieuwe kozijnen leveren. En op al onze producten geldt een garantie van 10 jaar.

Vraag direct een offerte aan

Profiteren van alle voordelen die kunststof producten én KBZ Kunststof Kozijnen u te bieden hebben? Maar eerst een goed overzicht van uw wensen en de bijbehorende kosten? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Dit zeggen onze klanten

Lees meer ervaringen

Meer informatie

Offerteaanvraag kort
Akkoord gebruik gegevens *

Bekijk onze referentieprojecten