Hoge kwaliteit

Kunststof kozijnen

Zorgeloos geïnstalleerd

Kunststof kozijnen zijn weerbestendig, onderhoudsarm en duurzaam. Bovendien voldoen ze aan de strengste isolatienormen. Kunststof is brandwerend en met goed hang- en sluitwerk is uw huis veiliger.

Kozijnen van topkwaliteit

De kozijnen van topmerk Deceuninck zijn er in allerlei stijlen, kleuren en afmetingen en komen aan uw belangrijkste woonwensen tegemoet. Maar u merkt pas iets van alle denkbare voordelen van dit eersteklas kunststof wanneer kozijnen – die wij ook kunnen voorzien van rolluiken, horren en zonneschermen – goed en vakkundig zijn gemonteerd. Daar komt KBZ in beeld. Doordat wij de productie, levering en montage zelf doen, weet u zeker dat uw kunststof kozijnen van topkwaliteit zijn en jarenlang meegaan.Voor al onze producten geldt een garantietermijn van 10 jaar.

KBZ is ‘Erkend Deceuninck Kozijnfabrikant’

Deceuninck, gespecialiseerd in kunststoftoepassingen, laat haar producten steeds certificeren en gelooft in duurzaamheid. Het Zendow-systeem, waar KBZ gebruik van maakt, is volledig gecertificeerd volgens het Nederlandse bouwbesluit. Voor de Nederlandse markt beschikt Deceuninck over de nodige KOMO-certificaten. Deceuninck werkt alleen met erkende dealers.

Waarom KBZ?

KBZ Kunststof Kozijnen is een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in het maken, leveren en monteren van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en gevelbekleding. Onze grote kracht schuilt in dat we alles zelf doen en kunststofproducten en accessoires leveren van topkwaliteit. Door de eigen productie, levering en vakkundige montage, zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. Dat betekent persoonlijke service, maatwerk en zeer korte levertijden. In spoedgevallen kunnen wij binnen 24 uur nieuwe kozijnen leveren. En op al onze producten geldt een garantie van 10 jaar.

Waarom kunststof?

Vraag direct een offerte aan

Profiteren van alle voordelen die kunststof producten én KBZ Kunststof Kozijnen u te bieden hebben? Maar eerst een goed overzicht van uw wensen en de bijbehorende kosten? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Brochures Deceuninck

Meer weten over welke mogelijkheden en voordelen kunststof kozijnen u bieden? Bekijk hier de brochures van Deceuninck
Zendow Royal Flex
Zendow Authentica
Zendow Neo

Ramen en deuren – Inspiratiemagazine

Dit zeggen onze klanten

Lees meer ervaringen

Meer informatie

Offerteaanvraag kort
Akkoord gebruik gegevens *

Bekijk onze referentieprojecten