inzethor

Horren

Insecten buiten houden kan eenvoudig met een hor voor een raam of een deur. KBZ levert losse of vaste horren van het kwaliteitsmerk Keje, dat het grootste horrenassortiment in Nederland heeft. De horren zijn leverbaar in 10 verschillende kleuren. En worden geleverd met 5 jaar garantie.

Het leveren en bevestigen van horren kan uiteraard  los van het monteren van kozijnen, maar het unieke voordeel bij KBZ is dat we ze tegelijk kunnen monteren met uw nieuwe kozijnen of deur. Of het nu gaat om inzethorren voor kunststof draaikiepramen, rolhorren, rolhordeuren of om vaste horren en plisséhordeuren.

Zelfs voor naar binnen draaiende deuren kunnen we horren leveren! Vraag naar de mogelijkheden of kom een kijkje nemen in onze showroom.

zonnescherm

Rolluiken en zonwering

Kozijnen en rolluiken graag samen geleverd krijgen? Op zoek naar buitenzonwering van de beste kwaliteit en met lange garantie?

KBZ levert rolluiken, (verticale) screens en buitenzonwering van het befaamde kwaliteitsmerk Alluma. Dat betekent comfort, creativiteit en veiligheid. In samenspraak met klanten, vertegenwoordigers en wetenschappers optimaliseert Alluma haar producten continu en stemt ze voortdurend af op uw wensen. Kortom, de garantie op 100% service!

Het voordeel van uw rolluiken en zonwering bestellen bij KBZ is dat we ze meteen helemaal kunnen afstemmen op de maten van uw kozijnen. Zo heeft als particulier of aannemer niet met meerdere leveranciers te maken, alleen met ons!

Dit zeggen onze klanten

Lees meer ervaringen

Meer informatie

Offerteaanvraag kort
Akkoord gebruik gegevens *

Waarom KBZ?

KBZ Kunststof Kozijnen is een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in het maken, leveren en monteren van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en gevelbekleding. Onze grote kracht schuilt in dat we alles zelf doen en kunststofproducten en accessoires leveren van topkwaliteit. Door de eigen productie, levering en montage zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. Dat betekent persoonlijke service, maatwerk en zeer korte levertijden. In spoedgevallen kunnen wij binnen 24 uur nieuwe kozijnen leveren. En op al onze producten geldt een garantie van 10 jaar.

Vraag direct een offerte aan

Profiteren van alle voordelen die kunststof producten én KBZ Kunststof Kozijnen u te bieden hebben? Maar eerst een goed overzicht van uw wensen en de bijbehorende kosten? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!