Voordelen kunststof kozijnen

Veiligheid

Voorkomen is beter dan genezen. Kiezen voor kunststof betekent kiezen voor inbraakveilige en brandwerende kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en gevelbekleding. Zo zijn bijvoorbeeld al onze kunststof deuren van Deceuninck zijn standaard versterkt met gegalvaniseerd staal en kunnen probleemloos uitgerust worden met inbraakwerend beslag. Dit geeft u rust en veiligheid.

Méér veiligheid hoeft overigens niet ten koste te gaan van de stijl. Onze veelzijdige kunststofproducten zijn in strakke, hedendaagse woonstijlen en kleuren verkrijgbaar. Ook kan KBZ een ruim gamma leveren aan klassiekere bouw- en renovatieproducten.

Energiezuinig

U stookt niet voor de buitenlucht. Een woning verliest warmte via ramen, muren, dak en de vloer op de begane grond. U bespaart jaarlijks veel geld door uw huis goed te isoleren. KBZ levert kunststofproducten die dit lagere energieverbruik garanderen. Onze kozijnen zijn super geluid- en warmte-isolerend én verlagen uw energieverbruik aanzienlijk. Thermische isolatie en duurzame kwaliteit garanderen u dat uw deuren en deurkozijnen jaren langer meegaan.

Onderhoudsvriendelijk

Van kunststof kunt u verwachten dat het bestand is tegen invloeden van buiten. Tegen wind, water, warmte, kou, en zelf uv-straling. En tegen beschadigingen door dieren of spelende kinderen … Met de producten van topmerk Deceuninck biedt KBZ u altijd de meest innovatieve oplossingen op het gebied van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en gevelbekleding. Onze kunststofproducten, voor zowel binnen als buiten, zijn bestand tegen alle elementen. Het hele jaar door bieden zij een duurzame kwaliteit, waardoor ze een mensenleven meegaan.

Alle kleuren en stijlen

KBZ levert kunststof in alle kleuren, stijlen en maten. Onze kunststof  kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen van Deceuninck en gevelbekleding van Keralit worden onder de strengste kwaliteitseisen in een ruime keuze aan kleuren geproduceerd. Alles afgeleverd in elke gewenste afmeting en altijd geïnstalleerd door ervaren en vakkundige monteurs.

10 jaar garantie

Deceuninck is gespecialiseerd in kunststoftoepassingen van ongeëvenaarde kwaliteit, een wereldleider onder de fabrikanten van kunststof kozijnprofielen. Nauwgezette kwaliteitscontroles leverden hen het ISO 14001-certificaat en het NF-label op, en hun inspanningen op het vlak van milieubescherming zijn algemeen erkend. Deceuninck maakt er werk van haar producten te laten certificeren en ook eindproducten te testen op vakkundige fabricage en montage. Het Zendow-systeem, waar KBZ als ‘Erkend Deceuninck Kozijnfabrikant’ gebruik van maakt, is volledig gecertificeerd volgens het Nederlandse bouwbesluit. Voor de Nederlandse markt beschikt Deceuninck over de nodige KOMO-certificaten. Dat de eindproducten ook worden getest op de functionaliteit en op de conformiteit volgens de Nederlandse Beoordelingsrichtlijn BRL0703 biedt u nog meer de zekerheid dat zowel fabricage als plaatsing steeds vakkundig gebeurt. Dat betekent gegarandeerde topkwaliteit en voor u, voor al onze producten, een garantietermijn van 10 jaar.

Duurzaam

Oude kunststofkozijnen en restafval wordt via Deceuninck gerecycled en verwerkt in nieuwe raamsystemen en bouwproducten. Deceuninck heeft hiervoor een eigen recyclingfabriek, is de grootste recycler in de Benelux en is één van de eerste met een EuCertPlast certificaat.

Waarop moet ik letten bij de aanschaf?

 

Bewezen kwaliteit
Deceuninck maakt er steeds werk van haar producten te laten certificeren. Het Zendow-systeem is volledig gecertificeerd volgens het Nederlandse bouwbesluit. Deceuninck draagt kwaliteit van het gemonteerde eindproduct hoog in het vaandel. Voor de Nederlandse markt beschikt Deceuninck over de nodige KOMO-certificaten. Bewezen kwaliteit dus. Deceuninck draagt werkt alleen met erkende dealers. KBZ is ‘Erkend Deceuninck Kozijnfabrikant’.

Via de erkende certificeringinstellingen, zoals Kiwa en SKG, worden de eindproducten getest. Deze testen gaan heel wat verder dan de Europese CE-norm. Dit biedt u nog meer de zekerheid dat zowel fabricage als plaatsing vakkundig gebeurt. 

Vakkundige fabricage en montage
De kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen van topmerk Deceuninck en gevelbekleding van Keralit komen aan uw belangrijkste woonwensen tegemoet. Maar u merkt pas iets van alle denkbare voordelen van dit eersteklas kunststof wanneer dit goed en vakkundig wordt verwerkt en gemonteerd. Daar komt KBZ in het spel. Doordat wij de productie, levering en montage zelf doen, weet u zeker dat uw kunststofproduct van topkwaliteit is en jarenlang meegaat en geven wij op  al onze producten 10 jaar garantie.

 

Gouden onderhoudtips

Het volstaat om twee of drie keer per jaar je kunststof kozijnen of deuren schoon te maken.

  1. Maak schoon met een zachte en vochtige doek of spons.
  2. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Gewoon water volstaat.
  3. Houd de ontwateringsgaatjes goed open.