Slijtvaste

Kunststof schuifpui

Veilig en onderhoudsvrij 

Slijtvaste, goed isolerende en inbraakvrije schuifpui? KBZ maakt ze helemaal op maat en u bent er zeker van dat ze vakkundig gemonteerd worden. De schuifpuien zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Vraag naar de mogelijkheden!

Hef- of kiepsysteem?

KBZ levert twee soorten schuifpuien: met een hef- en met een kiepsysteem. Bij de HEF-schuifpui is de onderdorpel voorzien van aluminium. Dat maakt de schuifpui goed geïsoleerd en slijtvast aan de tuinzijde. We kunnen desgewenst grote oppervlakken leveren, bijvoorbeeld deuren van twee bij twee meter, eventueel met een hor ervoor.

Een pui met een schuif-kiepsysteem is van onder vergrendeld en aan de bovenkant te openen, zodat ventileren mogelijk is terwijl de schuifpui gesloten blijft, én huisdieren niet kunnen ontsnappen. Net als de andere kunststofproducten zijn de schuifpuien onderhoudsarm, isolerend en veilig.
Voor al onze producten geldt een garantietermijn van 10 jaar.

KBZ is ‘Erkend Deceuninck Kozijnfabrikant’

Deceuninck, gespecialiseerd in kunststoftoepassingen, laat haar producten steeds certificeren en gelooft in duurzaamheid. Het Zendow-systeem, waar KBZ gebruik van maakt, is volledig gecertificeerd volgens het Nederlandse bouwbesluit. Voor de Nederlandse markt beschikt Deceuninck over de nodige KOMO-certificaten. Deceuninck werkt alleen met erkende dealers.

Waarom kunststof?

Vraag direct een offerte aan

Profiteren van alle voordelen die kunststof producten én KBZ Kunststof Kozijnen u te bieden hebben? Maar eerst een goed overzicht van uw wensen en de bijbehorende kosten? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Brochures Deceuninck

Meer weten over welke mogelijkheden en voordelen kunststof kozijnen u bieden? Bekijk hier de brochures van Deceuninck
Zendow Monorail (schuifpui)
Zendow Royal Flex
Zendow Authentica
Zendow Neo

Dit zeggen onze klanten

Lees meer ervaringen

Meer informatie

Offerteaanvraag kort
Akkoord gebruik gegevens *

Bekijk onze referentieprojecten