Over KBZ Kunststof Kozijnen

KBZ Kunststof Kozijnen is een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in het maken, leveren en monteren van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en gevelbekleding. Zoals een timmerbedrijf hout inkoopt om te bewerken, zo halen wij kunststof in huis om mee aan de slag te gaan.

Alles in één hand

Onze grote kracht schuilt in de eigen productie, levering en montage. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. Dankzij deze kleinschaligheid kunt u bij ons rekenen op zeer korte levertijden én een vast gezicht! Dat betekent het hele proces in één hand: de KBZ’er die de maten opneemt, maakt ook de offerte en begeleidt de productie. Alles om er zeker van te zijn dat de kozijnen, deuren, schuifpuien of dakkapellen meteen passen. Leo Bakker zelf komt ook altijd even langs om te zien en horen of alles naar wens verloopt!

In spoedgevallen zijn wij in staat binnen 24 uur nieuwe kozijnen te leveren.

Rechtstreekse levering

We leveren rechtstreeks aan particulieren en ‘kleine’ aannemers. Daar zijn onze showroom en fabriek helemaal op ingericht. Kom gerust eens een kijkje nemen; de showroom is als het ware het venster voor ons aanbod aan producten en productcombinaties.

kbz-kunststof-kozijnen-showroom

KBZ Kunststof Kozijnen werkt met producten van de volgende kwaliteitsmerken

leveranciers

Ruim 30 jaar een begrip in Vlaardingen

KBZ Kunststof Kozijnen al ruim 30 jaar een begrip in Vlaardingen. Na enkele jaren in de aannemerij, begonnen Leo en zijn vader in 1985 met KBZ Kunststof Kozijnen; met een werkplaats van honderd vierkante meter, op industrieterrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Op dat industrieterrein bevindt KBZ Kunststof Kozijnen zich nog steeds, maar inmiddels met een werkplaats van duizend vierkante meter.

Vader Bakker stapte in 2003 uit het bedrijf en sindsdien runt Leo het bedrijf alleen, ondersteund door een aantal vaste medewerkers. In de meeste gevallen mensen met een voor vaste klanten bekend gezicht. Herkenbaar voor u, handig voor ons. Leo zelf is geboren en getogen in Vlaardingen en woont hier nog steeds, met zijn gezin, in de Vopwijk.

Bekijk hieronder de eerste tv-commercial van KBZ Kunststof Kozijnen.

Kunststof kozijnen fabriek in Vlaardingen

KBZ Kunststof Kozijnen fabriceert en produceert producten zelf in eigen fabriek. Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit in het uitvoeren van opdrachten. 

eigen-kunststofkozijenen-fabriek1
eigen-kunststofkozijenen-fabriek2
eigen-kunststofkozijenen-fabriek3

Korte lijnen en flexibiliteit

Al ruim 30 jaar leveren wij alle kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en gevelbekleding vanuit onze fabriek in Vlaardingen. Met als groot voordeel voor onze klant: de korte lijnen en flexibiliteit. Niet alleen kunnen wij van standaardafmetingen afwijken, we voelen ons ook verantwoordelijk tot na de levering. Dat blijkt ook wel uit onze betalingsvoorwaarden.

In onze fabriek werken alleen gediplomeerde kozijnenmakers, onder leiding van een zeer ervaren chef. Deze manier van werken biedt tal van voordelen. Niet alleen de korte lijnen en flexibiliteit, maar ook voordelen als het gaat om maatwerk en kwaliteit. Omdat uw contactpersoon het hele proces – van maten opnemen en offreren tot productiebegeleiding, aflevering en kwaliteitscontrole – in de hand heeft, kunnen we makkelijk bijsturen waar nodig en razendsnel schakelen. En als u gaandeweg iets anders wil, doen wij daar niet moeilijk over.